Strejk från plugg.

Go´kväll!

Alltså det är inte sjukt va mycket plugg vi plötsligt fick :P

torsdag : Historia prov
fredag: massa matte som jag inte fattar ett piss av hittills.
måndag: Microbiologi prov typ as stort!
tisdag: Eng text+glosor, svenska text+frågor
torsdag: historia redovisning.

Hade typ hälften med mig hem idag och satt i 5 minuter med historian och 10 min med matten tills jag bara skrattade för att jag inte fattade ngt och kände mig allmänt dumi huvudet!! så jag slängde böckerna åt sidan och satte igång med mitt fotoalbum istället det var mycket roligare :D Fick in 52 av 184 bilder ikväll så nu är det mindre än 3/4 kvar ;) haha. sen kollade jag och Kajsa på andra avsnittet av LOST säsong 4 :)

NU ska jag sova e typ as trött, natti natt♥

Grattis till Sven som kom 2:a i skolan på mattetävlingen! Fan va smart du är :D (Y)

Kommentarer....

Godkväll :)

Jo jag har märkt en sak, det har ändå varit 6 stycken (ganska klent men låt gå) som har kollat min blogg idag men det är inte en kotte som kommenterar!! så har det varit mycket länge och det går bara inte! Det är jätte roligt att få kommentarer och veta vad ni tycker om mina inlägg (om än ointressanta)och det  jag skriver i dem. så söta små ungar börja kommentera lite det är trevligt att få :) (Y)

Idag var det skola igen.. Gud va kul det var att träffa alla igen :D mn hade så mycket att prata om !

Jag fick mina bilder idag som jag beställde i torsdags kväll från fudjidirekt. det kallar jag snabbt !! för de jobbar ju inte på helger så 2 dagar senare låg de i lådan (Y) det gillar vi verkligen så snart ska jag börja klistra in dem och göra fint i mitt nya fotoalbum :D det är så himla kul kan knappt vänta :D :D

Nu ska jag sova puss puss på er alla ♥

Robin tvätta på nu för på onsdag ska vi bannemej rensa ;)


November :O

Tjing Tjong!

Jaha, så var det 1 November. herre vad snabbt tiden går! lite rädd för att tiden ska fortsätta gå såhär fort, tänk att nu har det snart gått halva gymnasie tiden. och det har gått på ett kick!!
det är inte så att jag älskar studierna och kommer sakna dem :P och inte heller att jag är rädd för vad jag ska göra efteråt (det vet jag inte men palla oroa sig). utan det är alla kompisarna, alltså fatta jag kommer inte träffa alla underbara människor varje dag! Det är verkligen ett skit gott gäng på skolan, kommer ju typ sakna ihjäl mej på er tjejer och killar! så nej uch jag vill inte ta studenten elle vadå?? :P haha klart att jag vill ta studenten va fan!!  men ååh herre va tårar som kommer rinna!
Så det vill jag poängtera: Ni i NV08 a,b,c gud va jag gillar er!

idag har jag jobbat 12-16.30. var på bop(för alla som inte vet så e det där man gör alla friterade saker som nuggets, mc chicken och lökringar och allt det där) .när jag kom till jobbet hittade jag mig inte först för jag står annars bara på big/vanliga eller stora. och när jag såg bop: Louise var jag tvungen attgå och fråga om de inte hade gjort fel för jag har aldrig stått på bop och om de hade tänk att jag skulle öva på det kanske det inte ska vara på lunch ruch!! men det var så att hon hade haft brottom så hon hade bara skrivit ngt :P så jag gick in på big/naliga en stund och sen behövde calle hjälp på bopen. och jag hade ju sagt att jag inte kunde stå där men alltså då menar jag inte att jag inte kan göra grejerna. bara att jag får Panik(!) när det är så mycket samtidigt. men calle sa att jag kunde stå där och sen bara säga till om jag behövde hjälp så skulle han hjälpa mej :) men jag behövde typ inte hjälp någon gång :D jag hade allting i skåpet (alltså om någon är ytterligare intresserad över hur allting fungerar på donkan så får ni säga till mig ^^) och gjorde inte en enda grej fel :D hade typ inte alls mycket waist och fick beröm av arbetsledaren :D det gillar vi (Y)

Nu är det skola imon och det är hela 2 dygn sen jag stod längst fram vid staketet och kollade på Winnerbäck♥ ååh vad jag saknar vill tillbaka!! de kapade honom i tidningen dagen efter men det gör de alltid, vi sanna fans vet att han är sjukt duktig och vi skiter i att han inte ställer upp i media, bara vi får gå på hans konserter och lyssna på honom 24/7 året om så är vi nöjda <3<3 gör det nu till exempel (A) =)

Sov hos Robin igår, mys mys! Drömde att jag gjorde slut med dej så blev väldigt glad när jag vaknade och du låg där jämte mej :) så söt e du när du är trött :) Älskar dig mer än.. jag vet inte men väldigt mycket!! <3

NU ska jag sova :) Puss kram på er alla !!

RSS 2.0