Skolan, fuck off!

God eftermiddag!!

Jag är så sjukt trött på skolan nu... försöker jobba så mycket som möjligt för att ha ngt att skylla på över att jag inte hinner plugga :P haha känns kanske inte så smart med va fan... Skolan är inte allt.. eller ???? :S
Klarade iallafall av Nationella MatteC provet idag, tror det blir ett VG så där är jag nöjd.
Otroligt stolt över att jag stannade kvar i skolan i 2 timmar för att ha en 50 minuters svenska lektion... Det var värt det för vi fick glass och sitta och spela spel , tur för skulle inte pallat sitta och anteckna massa ointressant som jag ändå inte bryr mig om och kommer glömma av efter provet....

Ikväll är det match --> Stolpskott BK-Bolltrollarna <--
Ska iväg om en halvtimme så idag kommer jag inte heller kunna plugga ngt ^^

Ikväll kommer mamma hem..... om detta är sista gången jag har tillfälle att kommunisera med er pga att hon dödar mig så vill jag bara säga att jag älskar er alla ♥ det är ni och inget annat som har gjort mitt liv till det fina jag har (:

Puss på er :)

Ps. min tunga är vääldigt svullen x)

Piercing ;)

Hej tjolahopp idag var det fan en bra dag =D

OOhyes jag har piercat tungan ;) hälften impuls och hälften planerat (A)

En person gjorde mig riktigt pisst off men sen löste vi det så inga problem :) Och sen finns denna underbara Ida Wagner som känner mig och visste att om hon skulle förseslå att hon skulle följa med mig och pierca mig så skulle jag bli glad!!! Och gissa om jag blev det! x) Har tvekat jätte länge mellan naveln eller tungan men va fan, varför inte göra mamma riktigt arg när man väl är igång .... ?  Nej men jag tycker det är snyggast och sexigast och roligast i tungan så det fick bli så. Jag hann inte ens bli nervös innan för allting gick så fort.

Att alla har sagt att det inte gör ont är enbart lögn!!
DET GÖR ONT!!
men bara i 3 sekunder (:

Nu har jag lite svårt att äta, spotta och tungan är lite svullen. 400 kronor försvann och mamma kommer flippa sönder när hon får reda på det imon, men det är lätt värt det trots allt detta!!

Pappas reaktion: "hahahhahah, va löjligt, har du gjort det där, jaja, jag hoppas du får pengar för att göra det i någon undersökning för det finns vell ingen som betalar pengar för att göra något så dumt och fult..."
Mitt svar: "pappa du är en 47 årig gubbe, jag skulle blivit äcklad om du skulle sagt att det var snyggt!"
Känn dig ägd pappa ;)

Blä på er (:

Välkommen SOMMAR!!

  • Skrivit flugrapport och skrickat iväg det till Helena - CHECK!
  • Skrivit färdigt historie redovisning och skrickat iväg till Nin - CKECK!
  • Kollat på två avsnitt av True Blood - CHECK!
  • Druckit 2 koppar te och tryckt i mig 2 vitlöksklyftor - CHECK!
  • Kommit på mig med att man inte kan äta lika mycket när man är sjuk - CHECK!
  • Öppnat dörren för sommaren - CHECK! CHECK! CHECK!
SOMMAREN KOM DEN 18/5, VÄLKOMMEN SÄGER JAG!
Efter att ha konstaterat att molnen äntligen skingrat sig och solen lös gick jag ner för att kika på termometern (utan några större förhoppningar) och märkte att sommaren äntligen har beslutat sig för att återvända!
20 grader är ju inte helt pjåkigt! Så det blir nog till att sätta mig ute och göra lite matte idag också, om jag orkar göra det också blir jag riktigt riktigt stolt över mig själv :D (Y)

Jag kom dock på någonting som gjorde mig deprimerad , imorgon ska vi sprina riskulla på gympan och kanske kanske ska göra det, men kommer ju inte riskera att blir sjuk igen genom att ta ut mig och därför kan jag inte förbättra min tid från i höstas :( och vi har match imorgon också och den ska jag vara med på vare sej jag är frisk som en nötkärna eller sjuk som en kråka! Det är ju bottenstid detta måste vi vinna!! (:

Puss på er alla njut av det vackra vädret!!

sjuwk.... :(

Morgon på er alla!

Nu borde jag sitta på bussen snart framme vid skolan, men det gör jag inte.. Istället ligger jag i min säng med ständigt lock för öronen, ett yrt huvud och otroligt ont i halsen och i tungan(?) fråga mig inte varför... -.-
Jsg hoppas på att få gjort lite plugg idag, bla skriva klart flugrapporten i genetiken och få gjort "kan du matte c" testerna i boken. just nu ska jag nog dock försöka sova lite till för hvudet är så sjukt tungt.

Puss Kram på er friska där ute!!


Idag är det ett år sedan jag började jobba på Mc Donald's! Värt att fira x)

Plugga

Okej, jag har kommit på att om jag inte börjar plugga nu kommer jag få panik över allting jag måste hinna göra innan skolan slutar. har 3 arbeten som ska in, en redovisning att skriva och 4 prov. Go for it Louise :D

Och snälla snälla vänner peppa mig nu för fan annars kommer det inte alls gå bra :(

Puss på er alla ♥ !!


Dåligt att jag förväntar mig så mycket av mig själv och alla andra, det är inte bra för jag blir bara så besviken när det inte blir som jag har planerat och tänkt mig.... Ska nog sänka kraven på världen!

Jobbigt med jobb!!

Go kväll!

Nu ligger jag äntligen i min säng efter en jobbig eftermiddag på jobbet. Mina fötter värker men har lyckats få i mig mat, duschat och satt igång en maskin med all min tvätt från helgen så känner mig nöjd! Ännu mer nöjd är jag över att jag inte somnade idag på jobbet! Blev dock sönder flummig någon tid där på mitten och alla undrade vad jag gick på men jag blev bara övertrött och skrattade åt allting x) Tycker liiiite synd om Johan, Lollo och Love som fick stå ut med mig men jag tror också att det livade upp stämningen lite faktiskt! ;)
Mina fötter behöver massage någon som ät frivillig eller?? (A)

Haha för övrigt går inte glittret från igår bort när jag duschade så folk kommer även imorgon hitta blått och grönt glitter i håret och i ansiktet på mej! ^^ Men det är vell fint :D

Nu ska jag nog sova iallfall !

Puss kram

Vilken kväll och natt ^^

Godmorgon!

Fråga inte varför jag är vaken jag kan inte somna om. men det är nog bra att jag inte gör det för då kommer jag bli jätte trött direkt efter och ska jobba så det är lika bra att hålla sig vaken. Jobba 12.30-20.30 idag. Alltså jag kommer somna på min sista rast x) tur att det är extra sovmorgon imon då vi ska på studiebesök på Aztra Zeneka... Hoppas det blir bättre än vad alla andra har varit...

Idag fyller underbara Natalie Ivgi år och inatt var jag, Kajsa, Lisette, David, Erik och Danielle ute på Karisma och firade henne!! För fest hemma hos Lisette shit va jag verkligen märkte min gräns kan jag ju säga x) Drack alldeles för fort och för mycket :P Men sen blev det bättre och när vi väl var inne i stan kände jag mig mer eller mindre nykter igen så det var ju lite fail ^^ haha! Träffade en jätte go kille så var inte så social med alla andra alltså verkligen förlåt förlåt förlåt... Ska ge gengäld nästa gång jag lovar!!!
Någon jävla idiot stal Lisettes dyra telefon också.. jag fattar varför du inte var så pepp efter det, det förstörde ganska mycket, jävla pucko verkligen så jävlia dåligt!!
Tack iallfall Natalie och Danielle som ville stanna lite längre med mig för jag var sjukt pepp hela natten (A)

Nu ska jag väcka vackra Natalie om 10 minuter och hoppas på att få lite frukost och sen över till Lisette för att hämta mina kläder och allt annat (:

Puss på er!!!

Natalie 18 År! =D

God Natt (:

Yes, om ett dygn står vi där på dansgolvet och det är bara 30 minuter kvar tills alla kommer brista ut i "ja må hon leva"! Natalie det kommer bli en oförglömlig Natt ;)
Det är först hemma hos Lisette och lite förfest och sen bär det vidare till Karisma. Har aldrig varit där så det ska bli kul med något nytt ställe trots att jag är väldigt kär i parken (A) haha! Och det är halvapriset på entren om man är klädd i glittriga kläder så jag har letat runt lite i mammas gaderob och hittade en del. Men det är dock inte super snyggt så jag får se hur det blir. Skulle varit väldigt bra för jag är inte så rik denna veckan innan lönen kommer^^ Varför ska alla pengar bara försvinna :(

Ikväll var det egentligen tänkt att jag skulle plugga men så var kusinerna här så det blev middag och efterrätt så det blev ingenting med skrivanden på arbeten inte... Börjar känna mig ganska stressad med skolan nu.. Det är typ ingent kvar och fattar inte hur jag ska hinna plugga till allting:S men det löser sig alltid på något sätt!

Tjing tjong nu ska jag iallafall sova... Eller jag vet inte.. kanskeeee... ;)

Puss kram på er alla !! ♥

Tack Anton på jobbet som låter mig göra "långa-personers-sysslor" så att jag växer ;) blev tydligen 10 cm längre idag men det är ingenting jag har märkt av så mycket.. det kanske kommer långsamt, vem vet :D

Kristi himmelsfärd

Goddag!

Ibland tycker jag väldigt mycket om Jesus, han har givit mig så mycket bra i mitt liv. Eller egentligen bara 3 saker, Jul, påsk och denna dag, kristi himmelsfärd, De tre tillfällerna gör att man blir ledig från skolan och får lite extra tid att göra det man vill/måste/inte vill. Hur bra som hellst TACK JESUS!

Denna dag ska jag spendera med Love iallafall, tur att du hämtar mej annars skulle jag aldrig hittat!!
Hoppas det inte regnar så att vi kan ta den där promenaden, mina ben behöver det efter springningen i tisdags. Har en förfärlig träningsverk och det enda som hjälper - förutom att tiden läker det - är mer träning!

Annars denna helgen är det vell inte så jätte mycket att se fram emot, Eller jo i prinsip allting förutom det faktum att jag kommer spendera ca 9 timmar på olika bussar och tåg för att ta mig fram och tillbaka från jobbet 3 gånger ^^ Ska jobba fredag 10.45-18. Lördag 12-16 och Söndag 16.45-20.30. Men jag ska tänka på pengarna pengarna pengarna så ska jag nog klara mig igenom dessa timmar (:

Utgång blir det också med folket på lördag för att fira våran älskade ♥ NATALIE IVGI ♥
Det ska bli helt underbart vart det än bär av !! (:

Puss Kram på er alla!

Om jag vann en miljon skulle jag...

Om jag vann en miljon skulle jag...

1. Dra ut på stan med de finaste shopparkompisar som finns och handla de vackraste och coolaste jag någonsin kan hitta och senare bjuda mina kompisar på middag på någon mysig restaurang.
2. Spendera en hel natt ute på olika krogar med underbart folk, bjuda på allting och sedan sova på scandic.
3. Ta med mina närmaste vänner på en resa till Australien i några veckor och bara njuta av livet.
4. Lägga in pengarna på banken och spara dem till framtiden =)

Jag skulle fortsatt jobba och gå i skolan som en vanlig människa helt enkelt bortsett från några få tillfällen (:



Idag har Ramus Babe Eriksson fyllt 17 år stort grattis till dig =D
Önskar dig en fortsatt bra dag och massa fina presenter (:

Nu blir det LOST och sen ska jag vell kanske sova lite... kanskeeeee.... ;)
Puss på er allesammans!


Jag tänker inte låta dig förstöra mitt liv länge till

Skitsnack...

Jag är så in i helvetes trött på alla som snackar skit om mig!!! Ni som gör det måste ha ett så jävla ointressant liv själv som orkar lägga sig i mitt så till den milda grad!!! Undra om ni själva skulle vilja att folk sa så om er!! Ni skulle nog uppskattat det väldigt mycket antar jag!! Så jävla lågt....
Så... nu har jag fått det sagt.

Idag ska jag försöka hinna skriva både genetik rapport och historia presentation om Berlinmuren... Och träna och springa med mamma.. det blir nog ingen träning, ingen svarar på smsen jag skickar ^^ Jo vissa gör det och guldstjärna till er (: Men springa runt sjön ska jag allt göra. 1,2 mil blir det hoppas jag klarar det! Det regnar ju iallfall inte, det är faktiskt ganska bra väder (Y) Jag ser lite blå himmel och sol =D

Puss kram på er ha en fortsatt bra söndag!


Fan va jag är glad som har dig!!

Lisette Pålsson

Godmorgon allesammans!
Vaknade klockan 2 idag efter en lyckad kväll ute med kära kompis Lisette♥

Detta inlägg ska jag tilldela henne för hon är en väldigt vacker människa och gör mitt liv till något bättre (:

Lisette, vi har känt varandra i snart 5 år och dessförinnan gått i parallellklass med varandra i 3 år.
Vi är varandra väldigt lika och jag är hemskt glad att vi kommit varandra närmare den senaste tiden.
Vi tänker likadant och har samma liv i princip, det är väldigt skönt att ha någon som förstår sig på mig.
Gårdagen visade att ingenting kan sätta sej mellan oss. Tack för att du hjälpte mig och det är självklart att jag ställde upp för dig senare! Vilken kompis hade jag annars varit om jag inte skulle följt med dig när du mådde som sämst!? Och om jag skulle behövt skulle jag givetvis tagit hand om dig på natten och på morgonen och på dagen när du vaknade om inte din underbara mamma skulle funnits för dig och hjälpt dig!
Jag har börjat sakna dig när vi inte setts på några dagar. Det var längesen jag kände såhär starkt för någon kompis som jag gör för dig! Det är något väldigt fint och ska ärligen säga att jag är nära till tårar när jag skriver detta.
Liz min vän , Du betyder så Mycket!♥




Mumindalen BK - Stolpskott BK

Heeej!!!!

Måste bara säga att jag är faktiskt jätte duktig och pluggar effektivt historia!! Läser i boken och för noggranna anteckningar så att jag kommer ihåg det bättre!! Har gjort första världskroget och mellankrigstiden. Nu är det bara andra världskriget kvar och ska åka halv 5 så det hinner jag nog =D Hoppas på ett VG på provet!

18.15 är det avspark på Kappahl plan 1 Mellan mitt lag Stolpskott BK och Rasmus lag Mumindalen BK!
Detta kommer bli världens match så om ni har tillfälle kom och kolla!! Precis vid donkan åby på grusplanerna!!
Det kommer inte bli någon lätt match det säger jag inte och vi kommer kämpa till sista droppen blod och vi ska inte underskatta Mumindalen för de är också taggade till topp fast synd bara att vi har en högre topp ;) Nej jag ska inte säga för mycket för det blir så jobbigt då om vi inte vinner ^^ Ska nog dessutom be domaren om att vi får köra lite hårdare så att det kan bli många fina närkamper med mina älskade vänner som now becomes my enemies :O

Pöss på er nu återgår jag till pluggandet!!!

onda cirklar??? GODA CIRKLAR!!! =D

Hej hopp!!!

först och främst ska jag lägga en notis till Steffi som fick min vardag att få en gnutta hopp igen, älskar dej!!

Och så kom jag då på en sak när jag skrev med Natta på fb chatten. liksom hon sa att hon var sur för ingenting och då kom jag på att jag var glad för ingenting vilket jag är jätte glad för så då blir jag ju ännu mer glad så det blir liksom som en god cirkel !! Och då kom jag att tänka på det, varför nämner man aldrig dem!!??!? Folk säger ju alltid att man ska försöka se positivt på livet och allt sånt så varför hör man bara benämningen ond cirkel då!!??!? En god cirkel är ju något positivt (liksom god=bra=positivt!!!) Så jag skulle helt enkelt vilja införa det uttrycket för att få folk att förstå att inte bara dåliga saker kan få dåliga följder utan även bra saker kan bli ännu bättre av bra saker.
Alltså det blev lite flummigt men jag hoppas ni fattar mig :)

Ska tillägga på slutet att Historia är ointressant....


Pussis kramis!!♥

Vad har man en blogg till?????

Hej hopp!

Just nu suger livet men vem bryr sig!!! man ska vara glad att man får mat på bordet och tak över huvudet.

Jo som dagens överskrift antyder har jag funderat över varför man har en blogg egentligen..
Är det bara för att man är så himla självupptagen och vill att alla ska veta vad man sysslar med hela tiden?
Är det för att man vill skriva  av sig lite tankar så att det blir mer klart för en själv?
Är det för att man vill ha någonting att skylla på att man måste göra så att man slipper plugga eller liknande?

Alltså jag ska ärligen säga att jag vet inte varför jag skriver blogg.. jag bara göra det ^^
Kajsa frågade mig igår (eller så var det imorse) hur det gick med min blogg.
Och jag svarade ärligt att nej det kanske inte går så bra, fast det beror vell på hur man definierar bra...
Men jag skriver inte varje dag och jag har oftast inte mer än 6 läsare per inlägg så min blogg kanske inte är den mest intressanta i folks liv liksom. Men vadå, är det viktigt att ha en lyckad blogg?? Nej det är det inte så  palla cära som jag säger ;)

Snart ska jag nog öppna historia boken och läsa massa intressanta saker som jag förhoppningsvis kan lära mig lite av... Men det återstår som sagt att se...  

Puss kram på er alla ♥

RSS 2.0