Syskonen <3

Godmiddag antar jag :)

Fan sitter ju här och gråter av saknad!! Lillasyster Frida, KOM HEM!!!

Saknar ditt plinkande på gitarren
Saknar din röst när du går och sjunger
Saknar din exploderande energi
Saknar ditt sätt att säga "hej, hej, hej , hej" typ 100 gånger i rad
Saknar dina godnattkramar
SAKNAR DIG!!


Jag vet att det är vissa av dessa saker som jag stör mig på när du är hemma men när du inte är här blir allting så tomt! Lillasyster du är en av tre underbara syskon jag har ♥ ingenting betyder mer än vad ni gör! Det finns inga ord som kan beskriva hur mycket ni tre har gett mig i livet eller hur mycket jag älskar er!
Nu är dessutom underbara Josefin Hansén hemma för att stanna, iallafall ett år det har hon lovat mig. Oj va mycket vi har missat i varandras liv och vi märker på varandra hur vi har mognat och utvecklats åt många håll. Snackade konstant i 5 timmar på kvällen och sen ytterligare en timme på morgonen men har ännu inte sagt hälften av det jag vill (A) Skulle kunna tillbringa dagar i rad med dig sötnosen lär inte tröttna på ett tag!!

Idag blir det en chill hemmadag ska bli väldigt skönt faktiskt!
Puss på er!!

Nya vanor ang. städningen i mitt rum ^^

Gottenmorrrgen!

Då vi fortfarande inte har något varmvatten hemma har jag startat dagen med en iskall underbar snabbdusch (; Om en timme sitter jag på bussen påväg till jobbet, och nej inte Donkan. Jag har två jobb!
Idag skall jag sitta i en kiosk mitt på en golfbana och sälja lite kaffe och bulle till golfarna, tjöta med dem och sola lite. Det kallar jag chill att få lön för :D Dessutom borde de ha höjt min lön nu efter jag fyllt 18! GÖTT!
Så där ska jag sitta 11-18 sen bär det med till lilla John för lite filmtittning och maaaat :)

Iallafall så har jag kommit på en sak. för 3 dagar sedan såg mitt rum ut som ett komplett kaos!! (och hade gjort det ett antal veckor) Alla har la hört den där "ordning och reda är för mesar, genier klarar även kaos!" Japp det var mitt motto innan. Men nu när jag väl fått städat märker jag hur mycket lättare det är att hitta saker! Man slipper lyfta runt på allting som ligger på golvet eller skrivbordet för att hitta det man letar efter. Dock är jag lite besviken efter min städning för jag hade förväntat mig att jag skulle hitta min namnbricka från donkan men det gjorde jag inte :( så jag får la fortsätta att heta Jonna eller något annant passande tills de kommer en ny leverans, och denna gången ska jag beställa 2 och Lollo du ska fan inte ta den ena :O

Så iallafall har jag då kommit fram till att för det första (1) ser det mycket snyggare ut med ett städat rum. för det andra (2) slipperman oroa sig när folk ska komma hem att man måste flänga runt och städa(slänga undan allt i ett hörn) och för det tredje (3) hittar man allting mycket lättare. OCH för det fjärde (4) slipper mamma få spader de få gånger hon är uppe här på ovanvåningen och råkar se mitt rum.
Därför ska jag nu försöka hålla mitt rum städat så bra jag kan, får se hur lång tid jag klarar det är lite som ett sommarprojekt.
Att bro på sommarprojekt!!! Mamma och pappa håller på att bygga bastu hemma hos oss (Y) Det gillar vi! Då får alla som vill komma och basta hos mig och vi har badbrunn och alla som har varit hos mig vet att jag lever på den vackraste platsen på jorden ;)

Puss och kram!!

ekonomisk kris ^^

Godmorgon folket!! =D

Haha Love gårdagen måste gå i repris iallafall en gång till!! Kanske lite mer konrtollerat och F*N va alla kommer tolka detta precis som de vill men då ska jag göra er besvikna och säga att ni kan sudda ut alla tankar ni fick nu :P Själv såg jag mig som oslagbar men du borde ha sett mig som en jobbig, fnittrande fjortis ^^ FÖRLÅT!!!

Mattias faaaan va kul det var att träffa dej igår!! Tillome 2 gånger helt oplanerat det var bäst :D
Har glömt av hur underbar du är vi måste ses oftare!! och 4 är ju mer än 3 ;) <9

Iallafall hade jag ju tänkt att byta min piercing idag då den skaver mot gommen och jag biter i den när jag äter "/ Dock har jag kommit på att det blir vääääldigt knappt med pengar för de tog mer eller mindre slut igår :P haha men jag tror nog att jag kan skpara ihop till en piercing iallafall :) We hope on it!!

Har sovit som en GUD inatt iallafall , bättre än på mycket längre (:

Pusselie Puss på er alla :D

Idag blir det in till stan!!

Godmiddag :)

vaknade klockan 8 imorse och kände mig hyffsat utvilad så började dagen med att städa mitt rum, 5 timmar senare är jag helt klar.. tog la lite pauser här och var det är ju så himla tråkigt annars! Men nu ser jag golvet och sängen är bäddad och fin för första gången på ett par veckor så känner mig stolt! dammsög dessutom hela huset så min insats för städning idag är klar, känns gött (Y) ;)

haha, min farbror fyllde 50 igår och det var givetvis kalas då. jag var dock inte där för var helt sjukt trött efter jobbet så drog mig istället hem och svällde med popcorn och morötter framför fotbollen Danmark-Kamerun. Dålig fotboll om du frågar mig men helt okej match.

Iallafall detta kalaset då. När mamma klev upp imorse var hon glad fram till att Pappa kom upp, då gled smilegroparna med ens långt ner och hon blev helt tyst... jag förstod ingenting och kände mig lagom obekväm i situationen.. det visade sig att mamma givetvis hade anledning att vara sur för såhär var det:
Pappas bror fick övertalat honom och en till gubbe från trakten att klockan 2 på natten gå med ut i skogen och tända en brasa, pappa sa detta till mamma som inte blev så god till sinnet av att behöva gå hem och somna helt själv efter en fest. Så de tre gubbarna drog iväg svin fulla upp i skogen varav den ena somnade direkt och när de väckte honom 10 minuter senare spydde han och de gick vidare upp till ett tjärn där gubben somnade igen ^^ pappa och farbror tände en brasa och därpå somnade farbror Glenn. Pappa satt med elden ett tag och övervägde att gå hem men bestämde sig för att somna även han. Han vaknade upp där klockan 6 på morgonen och på något vänster hade de fått med sig en termos med kaffe när de lämnat kalaset så han och Glenn(som vaknade av att hans fru ringde och undrade vart han var) drack kaffe i lugn och ro innan de begav sig hem åt olika håll. Pappa kom alltså hem halv 8 imorse ... inte konstigt att mamma var arg x)


Idag blir det in till stan med underbara Gabriella, äta glass med mycket choklad och vandra runt för lite frisk luft (:  Sen ska jag möta Love som idag fyller 22 - Grattis till dig!! - för att bege oss till en sportbar och kolla fotboll. ska bli mycket trevligt.

Puss kram på er alla♥

WCR, Rise Against och en Underbar Dag!

Godmorgon!!

orden I wont cross the street until you hold my hand fick mig att fälla tårar och meningen I wont crawl on my nees for you fick mig att skrika som högst. Jag visste redan då att detta ögonblick skulle komma att bli ett minne för livet. Det var en av de många saker jag gjort som kommer sitta kvar länge.

West Coast Roit dagen var alltså äntligen här. Jag , Alexandra , Jenny och Saga hade alla humören på topp! Vi kom dit runt 3 och gick runt och kikade lite innan det var dags för INVATIONEN där vi stod längst fram. Inte hört dem innan men Alex önskan blev våran lag och hon var lycklig när hon stod där i sin invationen-tröja. sen bar det vidare till THE SPECIALES, och ja, de var verklige speciella! Efter det blev det FLOGGING MOLLY som jag heller aldrig hört innan. Det var jävligt roligt att hoppa runt som idioter till en engelsk blandning av dansband och nordman. Efter detta började vi så sakterliga bege oss framåt närmare scenen för nu närmade sig The big thing - anledningen till mitt biljettköp --> RISE AGAINST. När flogging molly hade spelat klart blev det i princip tomt längst fram men givetvis var staketplatserna redan upptagna av ett gäng killar, så vi fick nöja oss med andra parkett .

Haha!!!! "är du kort?" "va... nej, inte så ...(!?)" hahaha, killen kommer ju ha komplex av det hela live!! x)

Om just Rise Against behöver jag inte säga så mycket mer, orden länst upp säger allting om vilket fan och vilka minnen jag har till låtarna och vad låtarna betyder för mig! Det tråkiga var att Alex, Saga och Jenny kunde inte hålla sig kvar längst fram då det var en jävla massa idiotiska killar (som inte heller var så små) så när de kom till mitten av sitt framträdande var jag ensam kvar av oss och stod där som den lyckligaste i värlen, inte tänker jag vika mig inte. "jag står här och tänker fan inte röra mig ur fläcken!! såvida det inte är framåt" De var orden jag yttrade till någon kille som stod framför mig. Kjell hette han x) haha!

Kvällen avslutades med lite sittande när vi lyssnade på DROPKICK MURPHYS och efter en stund fick vi vell lite flipp och började hoppa runt som yrahöns och jag spelade luftgitarr för full vev x) Sen stod vi någonstans i mitten när galna THE HIVES rev loss på scenen. Det var nog det bästa scenframträdande jag någonsin sett live, shit va han drev med publiken och far omkring. Hans självförtroende var det heller inget fel på direkt... haha!

West coast roit 17/6 är en dag jag sent kommer glömma :) ♥ Tack Tjejer och alla goa människor!

RSS 2.0