Så Söt, så Bra, så Underbar!!!

ÅÅÅH!!!♥ Detta är nog den bästa kväll jag haft på länge! Vill bara repitera den gång på gång på gång :D <3<3<3 Det var verkligen helt underbart! stå där längst fram i mitten (kanske lite mer till vänster) var helt perfekt! Jag var så lycklig att jag skulle kunnat börja gråta vilken stund som hellst!♥

Såhär har min och Kajsas dag varit :
06.40 - Klockan ringer, gjorde iordning oss och åt. 
07.40 - Gick till spårvagnen pigga och glada
08.10 - Kom till ingången, inser att det inte är några där. sätter oss och läser tidningen.
09.00 - Mamma rigner och frågar om vi har kul ^^ fortfarande inga andra där.
10.30 - Det kommer 2 tjejer från Linköping, Yey! Lite sällskap:D
11.30 - Det kommer 2 till tjejer från Halmstad (emelie och sanna) vi sätter oss och spelar kort (Y)
12.30 - Smsar folk och ber dem komma och hälsa på oss under dagen! :)
13.00 - Robin (ceder) kom och hälsade på en stund :)
15.00 - Går och köper paj och chicken jr. från donkan.
15.30 - Lasse kommer och vi får autografer, pratstund och kramar :D:D:D:D <3<3<3<3
16.00 - Ylva kommer med varm choklad till oss :D Super Duper Snäll !!
16.30 - Oj, det har bildats en kö snarare än en klunga :O :D Nu var vi typ 20 stycken kanske ^^
17.15 - Babar kom och hälsade på en stund :) Det gillade vi !
17.45 - Calle kom förbi och jag följde han till tåget. Yey, 4 av våra kompisar orkade sej till oss <3
18.10 - Nu ställer alla sej upp och dör av längtan efter värmen inifrån och LASSE!!!! :D <3
18.50 - Insläpp blev lite tidigare och alla går(halvspringer) in och är super lyckliga :D
20.00 - Förband i form av Andreas Grega börjar spela. Medel bra om jag ska säga va ja tycker...
20.40 - Lasse kommer in på scen med bandet :D

Nu börjat det hela och allting var hur bra som hellst och jag fick världens chock att jag kunde prata efteråt!! :O Alltså pratar inte ens lite hest :D där snackar vi tur (Y) :P
Bästa låten: Varning för ras!!--> Höll på att börja gråta! eller nej... Hugger i sten!!--> Bara Lasse på scenen, helt magiskt! eller nej, Med solen i ögonen!!--> Alla hoppade och allt ljus och ljud var perfekt! eller kanske .. Om du lämnade mej nu!!--> Han och tjejen(pinsamt minns inte vad hon hette:S) sjöng tillsammans, finare än finast!! 
Det var iallafall de bästa låtarna, alla var ju självklart bra!! ååh!!

Och så lycklig han såg ut sen, söta lilla Lasse log lyckligt genom hela konserten som varade i 2 timmar och 10 minuter, 140 underbara minuter som jag aldrig kommer glömma!! Väldigt roligt att vi träffade Emelie och Sanna idag också, så sköna e ni tjejer!! Vi måste på konsert tillsammans igen !! ♥ :D

Så nu sitter jag och kajsa i fias lägenhet med varsin dator ^^ skriver av oss all lycklighet, alltså den kan aldrig försvinna så oroa er inte x) haha!! Nu tror jag att jag ska sova =)
Puss på er allihopa! Ha en underbar natt ♥


Robin, klarar mig inte utan dig! Du betyder mer än du förstår. Jag Älskar Dig!

Lars Winnerbäck!!!

Godmorgon piggelinis :D

Japp! Klockan är 7 på morgonen och jag ska snart sätta mej och sminka mig här i Sofias pyttelägenhet. varför...? tänker la ni som alltid glömmer av..
Det är Lars Winnrtbäck idag i Lisebergshallen, insläpp klockan 7 och upp på scenenen kommer huvudpersonenn klockan 8 på kvällen! :D:D <3<3<3<3
Jag och Kajsa kommer sitta där utanför i 11 timmar !! Vi har ståplatser och vill ju stå rätt långt fram ändå :) ploblemet är bara att vi har ingen aning om hur länge alla andra hade tänkt köa. Men det får stå på deras vi ska iaf vara där klockan 8 och där med basta :D

Har fått några att komma och hälsa på också så de får servera oss med mat och dryck för vi kan ju inte lämna kön :D Vi har med oss kortlek och tröjor också så hoppas att vi kommer klara oss fint ;)

Puss Puss nu ska vi äta frukost och fixa iordning innan vi lämnar =)

Lars Winnerbäck Lars Winnerbäck Lars Winnerbäck!!! :D

Sömn och träningsverk

Kväll´.

oj oj , denna dagen har vait en riktigt tött dag för Louise. var hur trött som hellst när jag vaknade, piggnade till lite på första föreläsningen om geovetenskap, det var faktiskt väldigt intressant. för de som inte vet har det varit gymnasiedagen idag och då fick man chansen att besöka olika program på chalmers för att få en 2 timmars föreläsning om vad man fick göra med mera. Sen min andra var farmaci (läkemedel) och det hade typ hela klassen så behövde inte sitta ensam som på den första. Hade hört innan från några i den andra naturklassen(som förövrigt hade gått till fel sal x) haha den gillar vi ! ) att den var skit tråkig och att om jag kunde slinka in på ngt annat så skulle jag försöka göra det. men jag tänker att jag är ju ändå intresserad av detta så det är såkert kul för mig =) Men oj oj oj så fel jag kunde ha och oj oj oj vad jag somnade! Nu ska jag vara helt ärlig och ta fram den duktiga och snälla Louise. 
Jag har ALDRIG somnat på en föreläsning! försöker alltid rikta så mycket intresse åt personen som håller i lektionen/föreläsningen i fråga. men denna gängen gick det inte! Hon stod där framme och pratade och pratade och Pratade!! vi fick inga raster och det ledde till att vi satt ner i 2 TIMMAR!! alltså uch! Emmelie och Steff och några till gick efter en timma :P Helena gick när det var en halvtimme kvar men Jag, Calle, André, Jim och Karin satt "Snällt" kvar, vi satt typ och pratade, dock lågt så att vi inte störde så mycket. det var nog den tråkigaste föreläsning jag någonsin vart på, jag orkade inte ens lyssna så jag ska inte säga att det hon sa inte vad intressant för det har jag ju ingen aning om men det är var så knäppt upplägg så det var inte sant!!

Sen åkte jag iallfall hem och var ju fortfarande jätte trött, hade ingen lust att träna men kom iväg ändå till slut, mycket stölt över detta (Y) :D och nu är jag helt slut i hela kroppen!! Kommer ju typ bara vandra fram och tillbaka på handbollen på gympan imon ^^ haha!!

och sen ska jag jobba 16-20 på fredagkväll och 11-16 på lördag =) sova hos robin på fredag och kolla på robins match på lördagen :) Ser vi fram emot hoppas att han får spela lite också!

Puss kram♥
Nu ska Louise lägga sej och vila sin kropp några timmar tills det är full rulle igen ;)

Klippning idag =)

Hej Hopp!

Idag var det chill dag i skolan: Kemi, Fysik och Gympastik sen slutade jag!
Blev snabb hemfärd efter lite käk i bamba och somnade på bussen för vi hade haft typ as jobbig gympa lektion. cirkelträning, typ höll på att dö i mina armar men känns så grymt i kroppen efteråt så det är lätt värt det!!
Mamma skulle ha hem kompisar hit idag också, de är här nu förresten, satt och åt med dem nyss =)
Så vi skulle städa idag, gjorde det bums när jag kom hem så jag skulle slippa det sen och det var nog smart =)

Sen ringde robin och sa att jag skulle gå ut eller ngt ;P han menade att han kom till mej om 10 minuter, det var kul sen åkte jag och frida med honom till lindome för vi skulle klippa oss, shit va jag verkligen behövde det , kanske ingen som tänker på det men jag har väldigt tjockt hår så när jag inte klippt mig på ett tag ligger det bara rakt ner och är skit tråkigt!! Så nu har jag klippt upp det ordentligt och tunnat ut det, typ hälften borta :D

Sen ble Robin så rädd att jag hade klippt allt för mycket på längden så fick ta mig en sväng runt honom ♥♥
Men jag tror att det fick godkänt iallafall :) Älskar dej allt för mycket killen :) (L)

Nu ska jag verkligen sova!!
Och just det ska till Chalmers imon på typ föreläsning om de olika programen de har, jag har valt geologi/marin biologi som jag har på förmiddagen och sen på eftermiddagen har jag farmologi(eller vad det hette) iaf om medicin o så. och det är extra toppen att det är på en torsdag för då är våran jobbigaste dag (Y) Yey!! :D

Puss kram god natt på er sussa sött ♥

Älskade Systrami <3

Godkväll.

Jag saknar dig, jag saknar dig, boken alla borde läsa. Kajsa och Frida läser den nu högt för varandra, kan säga kort vad den handlar om. Ett tvillingpar, bästa kompisar, en av dom dör. Ni förstår själva hur detta påverkar mig...

Det finns ingen som kan förstå vad det verkligen betyder att ha en tvillingsyster som inte är det själv. att alltid ha någon där. att man har ngt väldigt speciellt tillsammans, man har legat i samma ägg, man har varit med om allting samtidigt. lärt sig gå, prata och börjat skolan tillsammans. det finns ingen som känner mig så väl som min tvillingsyster, det finns inte en enda person på denna planet som jag kan dela lika mycket med som min tvillingsyster, jag kan aldrig älska någon så mycket på samma sätt som jag älskar min tvillingsyster, Kajsa.
Om du försvinner ur mitt liv, det är för stort för att tänka på. för tomt för att ens kunna föreställa sig. det skulle vara som en tvärnit på en motorväg. jag skulle stannat men alla andra skulle fortsätta som om ingenting hade hänt, som om världens mittpunkt inte hade försvunnit, som om all motivation inte skulle ha drivits ut ur kroppen på en och samma sekund. och jag skulle blivit överkörd. så skulle det känts, som om jag dog, iallafall halva mig skulle försvinna iväg. Kajsa, du är den viktigaste personen i mitt liv, det är liksom som månen och solen. jag är månen och om solen skulle försvinna skulle jag mållöst irra runt och leta efter mitt centrum att kretsa runt. jag vill inte leva ett liv utan dig och kan inte föreställa mig hur det skulle vara, vill inte. vi har delat så mycket och jag är stolt över dig på alla sätt och vis, du är så mycket som jag vill vara! du är så söt, så förstående, så djukt jävla underbar helt enkelt!

Jag Älskar Dig Kajsa



















Och ett stort Grattis till Sven som fyller 17 år idag :D GRATTIS GRATTIS !! ♥

Det börjar liksom klicka lite =D

Hej!

Alltså jag har kommit fram till en sak. Det är så att om man fattar ngt så blir det mycket roligare, för då känner man sig så duktig och då känner man sig bra och får bättre självförtroende! Detta kanske inte är ngt nytt för alla er andra och kanske inte för mig heller men iallfall så har jag fått det bekräftat idag !
Ibörjan av terminen var det såhär: Jag var depp innan varje kemi lektion. Jag fattade ingenting och fick verkligen anstränga mig för att hänga med.
Nu är det såhär: Jag mår inte dåligt innan lektionerna för jag har börjat förstå vad vi snackar om! Även nu idag när vi började på ett nytt kapitel (syra baser i jämvikt) förstod jag! Jag var glad efter lektionen och var tillome lite exatlerad över att vi har kemi lektion redan imon för att då ska jag få mer bekräftsat för mig att jag förstår! Alltså jag känner mig så löjlig och Gud va nördig jag är :D Men det skiter jag i för jag mår bra och då e jag nöjd :)

* Idag var Robin sjuk :( hade ingen att pussa på i bamba :(
* Idag är det springning på fotbollen, känner faktiskt för det :D
* Ska förmodligen jobba på fredag 16-20 YEY TIMMAR = LÖN = KÖRKORT :D

Puss och Kram på er ♥

övningskörning nr ...... 7 ?

Tjingsen sa!

Idag kändes det på ngt sätt ganska onödigt att gå till skolan :P
Jag hade 2 lektioner, MIkrobiologi där vi fick sluta 30 minuter tidigare(vilket ledde till 1h och 40 min lunch) och Matte där vi i princip inte lärde oss ngt nytt utan bara räknade. Men men, man ska la ha ngt att göra på dagarna anatar jag ??
Efter skolan hänge jag på Calle in till stan för han skulle handla skor och jacka och jag kom på att jag behövde ett par inomhus fotbolls skor. Dock fick vi inte med oss ngt av detta hem utan jag bjöd på glass och laddade på mitt fritidskort och han köpte ett spel - inte wow gud va stolt jag blev över honom ;) haha!

Så ikväll nu har jag varit ute och övningskört för ... hmm.. 7 gången tror jag, det är ju ett gott tecken på att man tappar räkningen för då betyder det att man har kört ett antal gånger iaf ;) det gick bra iallafall, nu har jag koll på växel-koppling, start och stopp, blinkers, backspeglar(hyfsat) och lyset! det var as mörkt när jag körde så skulle jag sätta på hellyse men fattade inte ens hur man gjorde ibörjan men men :P man lär sig ngt nytt varje dag!
Så på onsdag ska jag avancera och börja köra i villaområden. så det blir valås och allt det där =D Ska bli spännande men rätt mycket mer att tänka på med korsningar, möten och massa väggupp hela tiden men vi håller tummarna (Y)

Kajsa köpte Sims2 studentliv till mig idag också så nu har jag installerat det men det inte om jag hinner spela ngt, kanske e snabb och går in och gör en gubbe (A) haha! va nörd jag e!!

Min hand gör fortfarande ont idag och när robin kände på den tyckte han garanterat att jag skulle kolla den men orka det.. om det fortfarande gör ont om en vecka kanske jag ska börja fundera på det ;) hihi!

Puss Kram på er ♥


Ps. Funderar ärligt på att byta jobb till typ kajsas donkan (kungsmässan) där får man iallfall mer än vad jag får nu, får typ 7 timmar i månaden, seriöst det är ingenting. så vi får se..

Ytterby - Hällesåker 5-0

Tjingeling!

Idag var det hemma match mot Ytterby serieledarna (och vi ligger näst sist) och enligt mig spelade vi väldigt bra!
jag spelade nästan hela matchen så är väldigt trött efter att ha sprungit i (nästan) 1 och en halv timma.
och det hände ngt ibörjan av matchen, minns inte vad, stötte la ihop med någon eller ngt.. men hur som hellst fick jag rysligt ont i min hand(höger dessutom) men tänkte inte så mycket på det för det var ju matchen som gällde! men nu i efterhand så känner jag hur ont det gör, har säkert typ stukat den eller ngt för det gör ont inne i handen liksom inte bara som om det var ett blåmärke eller ngt. men men det är la ingenting att göra åt. såvida det inte är så farligt att det är en spricka så jag behöver gips men det vill jag inte ha så tänker inte ens gå och kolla det ^^ HAHA det går la över =)

Sofia är hemma på besök idag och vi har just ätit middag. Svampsoppa som förrätt och strömming med potatismos och lingon till huvudrätt :D Mmm Mums va gott det var !!
skrev klart min historia uppsats innan också, kändes skönt så jag slipper sitta med den hela natten för den ska vara inne imon morgon. så borde nog ta en buss tidigare för att sitta i skolan och fixa till den med stavning och sånt för har inte lyckats få hem word än. syrran har det men orkar inte ^^ haha! det är säkert jätte lätt att få hem men men..

nu ska jag nog sätta mig vid fudji direkt och börja ladda upp lite bilder jag vill ha =)
det är mycket mysigare att ha det i fotoalbum än på datorn! kanske är lite gammalmodig men låt så vara ;)

Jaja det är la inte så mycket mer att tillägga antar jag.. Jo Robin kollade på matchen idag det var roligt!!

Puss & Kram

Svamppromenad!

Godkväll
Nu sitter jag här med min egna nya fina dator i full gång att installera Sims 2 på den :D Yey kan ligga uppe hela natten om jag vill! fast det ska jag nog inte göra för det är match imon mot Ytterby som ligger i topp av serien så  alla behöver nog vara utvilade och grymt taggade för att vi ska ha en chans att ens spela lika så det klart man ska dra sitt strå till stacken så att säga =) och jag är redan laddad :D

Denna helg är våran årliga bjuda hem biggan och bernt från skåne och ut i skogen och plocka svamp och sen på kvällen dricker bernt och pappa sig "hyfsat lulliga" tills mamma och biggan blir arga och tvingar dem att gå och lägga sej :P det är skönt med traditioner för då vet man vad som kommer hända, det är alltid sig likt!

Så idag har vi haft en heldag ute i skogen och gått, gått, gått, plockat svamp, gått, gått, plockat svamp, grillat, gått, gått, gått, gått, plockat svamp och sen tjatat för att vi skulle lite fortare så att vi kom hem någon gång också! det är också alltid sig likt men detta året skiljde det sig lite från alla andra år. typ Bernt sa att han mindes en gång för ett par år sedan när vi trampade ner vissa svampställen för att vi orkade inte plocka upp den för det fanns "så jävla mycket svamp" då så om vi skulle ha plockat allting skulle vi behövt en hel vecka ute med övernattning och hela köret.
-----> Detta året var det tvärt om i princip. vi hittade inte ett enda ställe där om man satte sig för att plocka och sen var klar om skulle resa sig upp såg massor bara en meter framför sig så det var inte ens lönt att resa sig upp. de som aldrig har varit ute och plockat svamp fattar givetvis inte vad jag snackar om med när det är så det är då det är riktigt roligt :D detta året var det som sagt ganska lite svamp. man bruklar iallafall få en full påse och mamma brukar behöva 2 påsar för att få plats med allt sitt med även hon som alla oss andra plockade endast en halv påse var. men det är lite skönt också för sen väl hemma så måste man ju sätta sig och rensa all svamp och det är ju inte det roligaste. så om man inte har så mycket så tar det bara 2 och en halv timme som det gjorde idag !! haha!

uch stackars er som har suttit och läst igenom allt det där det var bara en enda klump med ord.. vänta jag ska nog fixa så det ser lite roligare ut så att några fler orkar läsa......... så där ja (Y) :) lite bättre iallafall =)

så nu sitter jag här alltså och sims har blivit installerat och nu ska jag bara installera några expansionspaket på det så att det blir lite roligare :)

Och så ska jag kolla åt Babar om Amy Diamond har facebook för han ska få mvg med henne X) haha!!

Puss & kram på er alla sussa sött sen när ni väl hittar vägen till sängen ;)

Ps. Laserdome igår var riktigt riktigt kul :D haha de där små tjejerna, robin vi får söka upp dem och jag vet inte vad! älskar dej robin♥

Helvetes Fysik :(

Hej....
har suttit här nu i 3 timmar och pluggat fysik.. ska ha prov imon men grejen är den att allting jag försöker göra blir fel!! Det kommer ju fan i helvete bli likadant imon och jag kommer få ett fett IG och inte en chans att få VG i slutbetyg....
Och det är så sjukt jävla äckligt att i tisdags gick allting så jätte bra men nu kan jag bara inte!!
börjar fan gråta snart får att jag är såhär jävla dålig. förlåt för alla svordomar men jag orkar inte bry mig!!

Och Frida som sitter gämte och glatt spelar på sin gitarr. den lilla tjejen ska förmodligen gå estet öch va fan gjorde man inte det för!! Skulle ha haft så jävla mycket roligare och slippa sitta här och vara deppig för denna fysik som är helt omöjlig !! Jag behöver en stor bamse kram!!!! :(


Imon e det Laserdome med massa fint folk iaf så jag får la försöka tänka på det! :) och sen ska jag och Robin hem till mej och Biggan och Bernt kommer vara hemma här då , det ska bli trevligt att träffa dem igen :)

Nu blir det mat, gott jag är hungrig! Pappas spagetti carbonara especiale!

Kram på er alla och sussa sött♥


Louise har skaffat en dator :D

Tjolahopp!

Yey!! i måndags var Robin med mej och hjälpte mig att köpa en dator :D Såå Snällt av honom!! ♥ 
Och nu har han varit här och hjälpt mig i flera timmar med att fixa den och så var jag och pappa och tecknade mitt mobila bredband idag också :D Yey!! Super duper kul e detta! Och tangentbordet är såå skönt :D

Just nu spelar Sverige-Albanien och Sverige leder med 3-0 :D Även om vi förmodligen inte kommer gå vidare så är det ju ändå kul att man får se en bra sista match =)

Imon vet ja inte om jag hinner med fotbollen :( Har fett jobbigt Fysik prov på fredag morgon och behöver nog plugga.. men det e roligare med fotboll.. fotboll/plugg fotboll/plugg. jag vill ha både fotboll och plugg ^^ Haha (kenny begins)

Och så har Robin börjat läsa min blogg :D det gillar vi söt på honom!
Älskar dej Robin mer än det finns stjärnor på himlen ♥

Sov gott !! Puss kram!

Man blir handikappad utan rinnande vatten!!

Hejsan Hejsan!! - känner att det var ett tag sen nu och har lite tid över så kan skriva lite kort =)

Sitter här i köket och håller på att frysa fingrarna av mig, uch ich va kallt det är ska nog elda lite, för jo ni alltså det är nämligen såhär att allting har slutat fungera i vårat hus!! Det är typ en, två, tre, fyra eller fler proppar som har gått eller det är iallfall något väldigt fel med vårat hus x)
dessa saker fungerar inte!!!  

1. Vattnet - finns inget rinnande vatten någonstans i huset!!
detta innebär att vi kan inte tvätta oss, laga mat och dessutom har vi typ inget drickbart kvar!!
2. Telefonjacket - det fungerar inte!!
detta innebär att varken telefonen, datorn eller boxern fungerar.
3. Ugnen - ur fuktion och det gäller både värme, fläkt och lyse.
detta innebär att vi inte kan laga en del mat...då vi inte har vatten kan vi inte koka potatis eller pasta men om ugnen skulle fungerat skulle vi ju kunnat göra potatis i ugn iaf!!
4. Torktumlaren - den dog igår...
detta innebär att vi inte kan torka kläderna och tvättstugan kommer bli överfull av kläder som hänger på tork!!
5. Källaren - ingenting funderar!!
detta innebär att när man ska ner och se om man kan sätta på vattnet igen så ser man ingenting och vi har inga ficklampor så man får gå där som en idiot med mobilen x) och frysen fungerar inte där nere så våra bär kommer bli upptinade, kanske inte hela världen men ändå!!
6. All el - i vårat badrum!!
detta innebär att det inte finns något ljus, man klarar ju sej för det finns ju levande ljus att tända(ganska mysigt i för sej) men golvvärmen har lagt av också och den värme dessutom upp liten del av köket!!

Jaa det var nog allt, någon som känner för att komma och hälsa på ;) haha skulle inte tro det!
Och Kajsa får ju abstinens för vi kan inte göra te!! och hon är te beroende x) hahahhaha!!!



Fick en puss av dej idag ♥ Jag älskar dig Robin ♥


HejHopp ha det toppen!!

Middag med Syskonen

Hejs :)

Idag blev det middag ute med syskonen, det var jätte trevligt :) Och Fia Gud va lycklig du såg ut hela tiden :) Det gjorde mig mycket glad men väldigt avundsjuk....
Igår blev det jobb trots allt från 11.45 till 19.20. Viktor var snäll så jag fick gå en 40 minuter tidigare :)
Det gick jätte bra fram till efter min andra rast då jag blev helt lost :P haha!!
Men fram till dess gick det som sagt jätte bra och fick massa beröm av skiftledaren :D:D


Om du lämnar mig nu krossar du mitt hjärta. Jag hoppas du förstår det, tänk på vad du säger och gör... <´3

Puss o Kram ♥

Match idag.

Godmorgon!

vaknade för en halvtimme sedan av ett sms från jobber "jobba idag 11.30 - 20.00. ring ring!!"
Vill egentligen jobba men har lovat att spela match. d skickade ett till sms nyss om tiden igen. om de skickar ett till så ringer jag och tar tiden. enligt mig är jobbet viktigare än fotbollen . vill jobba, var så länge sen :)
men det blir vell förmodligen match idag ändå, uch äckligt väder och uch vill inte men när man väl kommit dit då ska det fan vara värt det också så då är det bara att satsa allt och försöka så gott man kan! =)


om man har lovat sig själv någonting blir man så besviken på sig själv om man inte håller det.
vem ska man då lita på om man inte ens kan lita på sig själv längre?
men nu förstår jag dig bättre, nu förstår jag hur du kände förra gången...

Livet är fan inte lätt...... varför ska det vara så jobbigt =(
nu ska det nog bli frukost =) Sitter här i min nya stickade kofta och leggins, mysigt <3

Ha det jätte bra allesammans!! Puss kram♥

Shoppning =)

Tjosan!

Jag får typ wip-lash skador av mitt humör!! Har gått allt ifrån gråt färdig till jätte glad idag.. måste slappna av lite.. inte tänka en sån massa.. jag kan inte göra någonting.. tillslut är denna skiten slut.. då kanske det blir ännu mer skit.. eller så blir allting bra igen... men jag vet verkligen inte.. det suger!   .....

En del av tiden jag mådde bra idag var givetvis shoppingrundan med Frida ett par timmar inne i stan =D Det var jätte roligt och hittade en del as snygga plagg + lite små grejer (Y)
Ett par Mörka Jeans - Väldigt lågt skurna men jag gillade dem !
En långt kortärmad stickad kofta - Hur mysig som hellst !
En klatchig pastellfärgad T-skirt i flera färger - Typ super rea=30kr !
Två koftor, en i blått och en i grått - Passade på när det var super rea=59kr för båda !
En vit balconett BH - Inget att tillägga !
6 par trosor - Inget att tillägga !
6 par strumpbyxor - Inget att tillägga !
+ lite andra småsaker som hårgrejer och örhängen - well, that´s it !

Funderar på om jag ska våga räkna ut vad det kostade.. får nog ta och göra det ändå.. jo, det blev 1288kr (A)
men det var det lätt värt :D gillar allting!
Och haha!! det första som möter mig och frida är en skoaffär, båda suckar längtansfull "skor...." Haha jag tycker det var så jävla kul så var tvungen att låta er veta :D haha!

Imorgon laddar jag inför borta match, minns inte vilka men denna gången ska vi fan i mej vinna :D (Y)

Sov sött på er alla ♥  hej då.


Grattis Babar!

´Kväll.

Idag har Rehman Babar fyllt år :) sjöng för han 2 gånger, Grattis igen :) ♥

Annars har jag inte så mycket att intyga idag faktiskt... ska sova nu, man blir väldigt trött av att gråta och vara ledsen hela tiden... "/ vet att jag har ställt till det, förtjänar inte den fina behandling jag får av folk. Om någon vill skälla på mig så gör det. jag kan ta det för jag vet att jag förtjänar det ändå..

God kväll sov så gott ♥



Det enda jag vill ha är dig, gör vad som hellst, saknar dig fruktansvärt mycket <´3

RSS 2.0